Hazard geeft aanvoerdersband weer terug

3 augustus 2013, 23:35

De rust bij het doorgaans zo gemoedelijke Zulte Waregem is zaterdag weer enigszins teruggekeerd. Vleugelaanvaller Thorgan Hazard heeft de aanvoerdersband weer teruggegeven aan Davy de Fauw, nadat de spelersgroep verbolgen had gereageerd op de wisseling van de wacht bij de Champions League-opponent van PSV. Dat schrijft het Belgische Sporza zaterdag.

De Belg had de band eerder deze week nog overgenomen van De Fauw, als gevolg van een afspraak tussen zijn manager en het bestuur van de club die hem komend seizoen opnieuw huurt van het Engelse Chelsea. Die beslissing viel echter niet in goede aarde bij de spelersgroep, die zich vierkant achter De Fauw, die de band de voorbije twee seizoenen al droeg, schaart.

Hazard heeft nu te kennen gegeven de band niet te willen dragen, waardoor de rust weer is weergekeerd. Voorzitter Willy Naessens is opgelucht. "Ik ben heel tevreden dat een jonge gast als Thorgan zelf belist om de band weer af te geven. We dachten een draagvlak te creëren voor het aanvoerdersschap van Hazard, maar we hebben er de tijd niet voor gehad. We zijn in snelheid gepakt en de media zijn er opgevlogen. Er is veel commotie ontstaan. Maar nu is alles weer in orde. Dit is schitterend voor de groep en geweldig van Thorgan, die het nog ver zal brengen. Alle puzzelstukjes vallen weer op hun plaats."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen