Celtic en Fenerbahçe doen goede zaken

31 juli 2013, 22:28   Bijgewerkt: 1 augustus 2013, 08:52

Nadat het gros van de ploegen dinsdag al in actie kwam in de derde voorronde van de Champions League, stonden er woensdag opnieuw vijf wedstrijden op het programma in de voorlaatste voorronde van het miljoenenbal. Onder meer het Fenerbahçe van Dirk Kuyt en het Celtic van Virgil van Dijk en kersverse aanwinst Derk Boerrigter kwamen in actie.

De Turken namen het in Oostenrijk op tegen Red Bull Salzburg, maar kwamen pas ver in blessuretijd tot scoren. Vanaf de strafschopstip was de Braziliaan Cristian de doelpuntenmaker. Bij de thuisploeg had zijn landgenoot Alan het net al eerder weten te vinden. Het resulteerde in een 1-1-eindstand en een prima uitgangspositie voor Fenerbahçe voor de return die over een week plaatsvindt. Bij de Turkse nummer twee van het afgelopen seizoen maakte Kuyt de negentig minuten vol.

Celtic won op Celtic Park met 1-0 van het Zweedse Elfsborg. De Schotse kampioen, die aantrad zonder de geblesseerden Van Dijk en Boerrigter, was een kwartier voor tijd via middenvelder Cris Commons trefzeker.

Het Noorse Molde FK kwam eerder op de avond in eigen stadion tegen NK Maribor niet verder een 1-1-gelijkspel. Dezelfde uitslag stond op het scorebord in Cyprus, waar het thuisspelende APOEL Nicosia het opnam tegen NK Maribor. Het Bulgaarse Ludogrets deed het tenslotte iets beter en won de thuiswedstrijd tegen Partizan Belgrado met 2-1.

De returns in de derde voorronde worden over een week gespeeld. De speeldata zijn dinsdag 6 en woensdag 7 augustus. PSV komt woensdag in actie in het Constant Vanden Stock Stadion van Anderlecht. Het verdedigt tegen SV Zulte Waregem een 2-0-voorsprong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen