Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV'ers Tyton en Zoet tot dinsdag in onzekerheid

PSV'ers Tyton en Zoet tot dinsdag in onzekerheid

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 juli 2013 – Het seizoen gaat bijna beginnen, maar het is nog altijd niet duidelijk wie komend jaar onder de lat staat bij PSV. Coach Phillip Cocu heeft nog geen keuze gemaakt tussen Przemyslaw Tyton en Jeroen Zoet (foto). Die keuze maakt hij komende week.

De eerste officiële wedstrijd van PSV dit seizoen is komende dinsdag, in de voorronde van de Champions League tegen Zulte-Waregem. Pas enkele uren voor die wedstrijd zal duidelijk worden welke doelman voorlopig de voorkeur krijgt. "Dat horen ze dinsdag tijdens de wedstrijdbespreking", zegt Cocu in De Telegraaf.

Voor met name Zoet is belangstelling uit het buitenland. Newcastle United zit achter hem aan, maar Cocu vindt het logisch dat PSV hier niet op in gegaan is. "Als we Zoet nu laten gaan, hadden we hem niet terug hoeven halen van RKC. Wat mij betreft blijven alle keepers. Ik ben tevreden over hun functioneren in de voorbereiding."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd