Overtoom: "Buiten het veld ben ik chagrijnig"

Ger
26 juli 2013, 11:05

Het verblijf van Willie Overtoom bij AZ is vooralsnog allerminst een succesverhaal. De middenvelder stapte in januari over van Heracles Almelo, maar had in Alkmaar moeite om speelminuten af te dwingen. Ook dit seizoen lijkt Overtoom niet op een basisplaats te hoeven rekenen.

In de voorbereiding geeft trainer Gertjan Verbeek de voorkeur aan Viktor Elm. "Ik had in het begin van de voorbereiding al door dat hij voor Viktor zou kiezen", zegt Overtoom in Metro. "Op zich ben ik aardig tevreden hoe ik tijdens de voorbereiding heb gespeeld. Ik ben eindelijk helemaal fit, heb een belangrijke interland van Kameroen laten schieten om het nu te laten zien. Alleen tegen Go Ahead Eagles speelde ik slecht, maar dat gold voor iedereen. Die wedstrijd voelde als de laatste kans om het tij te keren. Naderhand was ik teleurgesteld in mezelf, want de weinige kansen die je krijgt moet je wel pakken."

"Het positivisme moet ik nu eerlijk gezegd een beetje zoeken. Je merkt het wel aan mijn uitstraling. Op het veld niet, want als ik voetbal vergeet ik alles om me heen. Maar erbuiten ben ik chagrijnig. En ik neem dat ook mee naar huis", geeft de middenvelder toe.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen