Bengtsson: "Denk dat we er goed voor staan"

24 juli 2013, 08:41

FC Twente verloor deze zomer een aantal belangrijke spelers en de resultaten in de oefencampagne zijn nog niet om over naar huis te schrijven, maar verdediger Rasmus Bengtsson is optimistisch. Volgens de Zweed ligt zijn club prima op koers.

Het oefenpotje tegen Osasuna, dat dinsdag in 0-0 eindigde, ziet Bengtsson als een volgende stap in de goede richting voor FC Twente. "Ik vind dat we het goed gedaan hebben, zeker op defensief gebied. Aanvallend hadden we mogelijkheden om zelf te scoren, dat is helaas niet gelukt, maar wanneer ook dat gaat gebeuren, denk ik dat we er goed voor staan", zegt hij op de officiële website van de club uit Enschede.

"Ik denk dat onze achterste linie, met de spelers die er vandaag in stonden goed stond", vervolgt hij. "Het was fijn dat Roberto Rosales weer speelde, hij heeft zoveel ervaring. Daarnaast gaat de combinatie tussen Andreas Bjelland en mij ook steeds beter. We speelden de slotfase van afgelopen seizoen al samen en nu opnieuw. Daardoor raken we steeds beter op elkaar ingespeeld en dat geeft vertrouwen."

"Ik kijk uit naar de seizoensstart", besluit Bengtsson. Voor FC Twente begint het seizoen 3 augustus tegen RKC Waalwijk. "Het zijn nog tien dagen, en van mij mogen ze snel voorbij gaan, want ik heb echt zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen