Gewilde Janmaat: "Internazionale is heel groot"

Ger
23 juli 2013, 09:45

Daryl Janmaat staat open voor een zomerse transfer naar Internazionale. De verdediger van Feyenoord weet dat hij op het verlanglijstje van de Italiaanse topclub staat. Een vertrek naar Milaan is momenteel echter nog allerminst binnen handbereik.

Inter zet in eerste instantie in op de komst van Mauricio Isla (25) van Juventus. De Chileense rechtsback staat in Turijn nog tot medio 2017 onder contract. Mocht de overgang van Isla mislukken, dan komt de 24-jarige Janmaat serieus in beeld als defensieve versterking. De Oranje-international werd eerder al in verband gebracht met de huidige werkgever van Isla. Feyenoord nam Janmaat in de zomer van 2012 over van SC Heerenveen.

"Ik heb ervan gehoord, maar concreet is er nog niks. Volgens mij heeft die club zich niet eens bij Feyenoord gemeld", zegt Janmaat over Inter tegen VI. "Daarom maak ik me niet te druk. Ik heb het goed naar mijn zin bij Feyenoord, maar Internazionale is wel heel groot. Ik wacht gewoon af."

Technisch directeur Martin van Geel liet vorige week namens Feyenoord weten Janmaat graag langer in Rotterdam te houden. De verdediger kan volgende maand een nieuw contractvoorstel tegemoet zien.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen