Bandjar en Auassar trainen bij Excelsior

Jw
22 juli 2013, 21:17

Excelsior heeft Sigourney Bandjar en Adil Auassar op het oog als mogelijke versterkingen. De twee spelers gaan meetrainen bij de hoofdmacht van Excelsior en krijgen bij een positieve indruk een contract voorgeschoteld, meldt RTV Rijnmond.

Bandjar is een oude bekende van Excelsior. De 28-jarige verdediger speelde tussen 2004 en 2010 al voor de Kralingers en tekende daarna een contract bij RKC Waalwijk. Sinds het eind van vorig seizoen zit hij zonder club. Auassar (26) werd in 2010 door Feyenoord overgenomen van VVV Venlo. De middenvelder kon niet aanhaken bij het niveau van de topclub en is via De Graafschap weer terug in Rotterdam.

"Hopelijk zijn dit jongens die onze selectie kunnen versterken", spreekt algemeen directeur Ferry de Haan. "We willen ze zelf aan het werk zien. Nu we weten dat wij Jordy van Deelen niet van Feyenoord kunnen huren, kijken we verder. En Bandjar is een bekende voor ons. Auassar is een speler met ervaring, een goede voetballer die ook fysiek sterk is. Daar kan onze ploeg baat bij hebben. We willen ook zien hoe hij er voor staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen