Mertens maakt zich geen zorgen over concurrentie

21 juli 2013, 20:37

Dries Mertens begint vol goede moed aan zijn avontuur bij Napoli. De Belgische aanvaller hoopt veel aan spelen toe te komen bij de nummer twee van de Serie A.

"Napoli had al goede spelers en het heeft zich goed versterkt. Ik heb lang met de club gesproken. We willen samen groeien", zegt Mertens bij Sporza. Wat er precies mogelijk is komend seizoen, weet de oud-PSV'er niet. "We moeten wel realistisch zijn. Het wordt moeilijk om beter te doen dan de tweede plaats van vorig seizoen."

Zelf hoopt Mertens een flinke bijdrage te kunnen leveren. Bang voor concurrentie is de Belgische aanvaller niet. "De concurrentie is groot, maar ik maak me geen zorgen. We spelen in de competitie, in de beker en in de Champions League. Er zijn dus genoeg wedstrijden voor iedereen. Maar ik ben zeker gekomen om veel te spelen."

Zijn eerste indrukken van Napoli zijn zeer positief, laat Mertens weten. Al is hij wel op een praktisch probleem gestuit. "De taal maakt het wel moeilijk. Er zijn maar twee spelers die Engels spreken. Ik zal dus zo snel mogelijk Italiaans moeten leren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen