ADO-coach Steijn weggestuurd in oefenduel

20 juli 2013, 16:24

Maurice Steijn heeft zaterdag voor opwinding gezorgd in de oefenwedstrijd tegen Excelsior. De trainer van ADO Den Haag werd wegens commentaar op de arbitrage van het veld gestuurd, maar hij weigerde naar de scheidsrechter te luisteren. Pas toen deze dreigde het duel te staken, accepteerde Steijn zijn straf.

Vanaf de kant zag Steijn zijn ploeg met 2-1 winnen. Mike van Duinen maakte in de tweede helft het beslissende doelpunt. Bij rust was de stand 1-1. Aaron Meijers zette ADO al in de achtste minuut op voorsprong, Lars Veldwijk maakte gelijk.

Heracles Almelo speelde met 1-1 gelijk tegen de Engelse derdedivisionist Coventry City. Jaroslav Navratil voorkwam na ruim een half uur een Almelose nederlaag.