Gomes (32) zinspeelt op terugkeer bij PSV

20 juli 2013, 09:18

Heurelho Gomes flirt openlijk met PSV. De 32-jarige Braziliaanse keeper speelde vrijdag met 'Team Bommel' mee in de afscheidswedstrijd van Mark van Bommel tegen PSV (4-3 verlies) en maakte er na afloop geen geheim van dat hij best definitief wil terugkeren in het Philips Stadion, waar hij nog altijd enorm populair is.

"Als PSV me wil hebben dan is het makkelijk 'ja' zeggen", vertelde Gomes tegen NUsport. De sluitpost verliet PSV in de zomer van 2008 voor Tottenham Hotspur, waar hij nog een contract voor één jaar heeft. "Mijn situatie daar is niet goed. Ik ben daarom op zoek naar een nieuwe club. Als de mogelijkheid er is, dan ga ik weg. Volgens mij mag ik ondanks mijn doorlopende contract zelfs transfervrij weg."

"Ik heb ook aangegeven dat ik weg wil. Het afgelopen half jaar was ik uitgeleend aan 1899 Hoffenheim en daar speelde ik weer wat wedstrijden. Dat was belangrijk voor me. Ik wil spelen, want ik voel dat ik in vorm ben. Misschien zelfs wel beter dan ooit. Over een contract heb ik met PSV nog niet gesproken. Nee, daarover is geen contact geweest, niemand heeft gebeld. PSV heeft op dit moment ook al twee goede keepers", besloot Gomes, die van 2004 tot 2008 al in Eindhoven keepte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen