Marokko
0 – 0
Spanje

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Derijck: "Utrecht bewuste stap in mijn carrière"

Derijck: "Utrecht bewuste stap in mijn carrière"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 juli 2013 – Timothy Derijck heeft een 'bewuste keuze' gemaakt voor FC Utrecht. De Belgische verdediger van PSV speelt dit seizoen op huurbasis voor de Domstedelingen.

"FC Utrecht is voor mij een grote club", vertelt Derijck op de website van FC Utrecht. "Ik ben al eerder met de club in gesprek geweest, maar toen kwam PSV en daar koos ik toen voor. In de fase van mijn loopbaan waarin ik nu zit, is het belangrijk dat ik elke week speel. Ik ben blij dat ik de kans krijg voor FC Utrecht te gaan spelen.

"Het stadion, de fans, de ambities, het Europese avontuur, de selectie, de manier van spelen: het zijn voor mij de punten geweest waarom ik bewust heb gekozen voor FC Utrecht en andere opties heb laten lopen. Ik wil hier spelen, presteren en mee bouwen aan FC Utrecht. Vandaar dat ikzelf ook heb mee geïnvesteerd in deze overstap. Want, dit is voor mij een bewuste stap in mijn carrière."

Derijck, opgeleid door Feyenoord, stapte in de zomer van 2011 van ADO Den Haag over naar PSV. In het Philips Stadion is hij echter op een zijspoor beland. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd