ManCity bevestigt komst Jovetic en Negredo

19 juli 2013, 20:04

Stevan Jovetic en Alvaro Negredo zijn definitief spelers van Manchester City. The Citizens bevestigen vrijdag de komst van het tweetal. Ze worden overgenomen van respectievelijk Fiorentina en Sevilla FC, die de deals eerder al hadden gemeld.

Jovetic en Negredo zijn de derde en vierde grote aankoop van Manchester City deze zomer. Voor Jovetic betaalt de Engels kampioen van 2012 naar verluidt 26 miljoen euro, Negredo zou ongeveer 30 miljoen euro hebben gekost. Eerder legde Manchester City Fernandinho (Shaktar Donetsk) en Jesus Navas (Sevilla) al vast.

Aanvaller Jovetic (23), international van Montenegro, speelde vijf seizoenen voor Fiorentina. Hij was deze transferperiode één van de meest begeerde spelers. Onder meer Arsenal, Chelsea, Real Madrid en Juventus hadden hem in het vizier, maar uiteindelijk kon Manchester City als enige voldoen aan de vraagprijs van La Viola.

Sevilla nam Negredo (27), net als Jovetic een aanvaller, in de zomer van 2009 over van Real Madrid. De Spaans international maakte 86 officiële goals voor Sevilla.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen