Napoli haalt penaltykiller weg bij Santos

18 juli 2013, 17:08

Napoli heeft de komst van Rafael Cabral officieel gemaakt. De 23-jarige Braziliaanse keeper wordt, voor naar verluidt vijf miljoen euro, overgenomen van FC Santos. Rafael staat te boek als een penaltykiller en heeft zijn doelen voor komend seizoen al gesteld. Als doelman van Napoli wil hij in elk geval een strafschop van Mario Balotelli stoppen. De spits van AC Milan miste nog nooit vanaf elf meter.

"Ik heb al een aantal penalty's tegen gehouden", zei Rafael donderdag bij zijn presentatie in Napels. "Ik heb daarvoor een specifieke techniek. Ik beweeg veel op de doellijn om het zicht van de strafschopnemer op het doel te verkleinen. Vaak heb ik daarmee succes. Nu wil ik proberen om een penalty van Mario Balotelli tegen te houden. Hij wacht altijd op de keeper, maar ik wacht altijd op de speler."

"In Brazilië staat Napoli bekend als één van 's werelds beste teams. Deze club wil serieus meedoen in de Serie A en Champions League. Dit was het juiste moment om deze stap te zetten. Ik ben jong en hoop flink te groeien hier", aldus Rafael.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen