Negredo derde zomeraanwinst Manchester City

17 juli 2013, 18:27   Bijgewerkt: 17 juli 2013, 18:42

Manchester City heeft zijn derde zomeraanwinst binnen. The Citizens nemen Alvaro Negredo over van Sevilla FC. Met de transfer, die alleen nog gedwarsboomd kan worden door de medische keuring, is naar verluidt dertig miljoen euro gemoeid.

Sevilla FC gaat er al van uit dat de medische keuring geen problemen zal opleveren. Op haar officiële website meldt de Andalusische club dat ze om 19.30 uur vanavond (woensdag) op een persconferentie afscheid neemt van de 27-jarige aanvaller.

Negredo speelde vier seizoenen voor Sevilla FC, dat hem in de zomer van 2009 wegkocht bij Real Madrid. In Andalusië was hij goed voor 86 officiële doelpunten. Een deel daarvan werd voorbereid door Jesús Navas. Bij Manchester City krijgen de twee weer met elkaar te maken, aangezien Navas eerder deze zomer al overstapte naar het Etihad Stadium. Dat deed ook de Braziliaan Fernandinho van Shakthar Donetsk.

Het lijkt er overigens op dat Manchester City nog niet is uitgewinkeld deze zomer. Fiorentina-aanvaller Stevan Jovetic kan elk moment tekenen bij de Engelse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen