Cabral toch weer in vizier ADO Den Haag

16 juli 2013, 20:50   Bijgewerkt: 16 juli 2013, 22:37

Jerson Cabral is toch weer in beeld bij ADO Den Haag. De aanvaller van FC Twente moet Tjaronn Chery vervangen, mocht die deze zomer vertrekken uit het Kyocera Stadion. Eerder liet ADO-coach Maurice Steijn nog weten dat Cabral geen optie meer is, vanwege een gebrek aan interesse van de speler.

"Wij hebben van onze kant meerdere malen geprobeerd contact te maken, maar ik had niet de indruk dat hij stond te springen voor een gesprek. Het is graag of niet", zegt Steijn tegen Omroep West. Een verhelderend gesprek tussen ADO en de zaakwaarnemer van Cabral heeft daar verandering in gebracht.

Chery staat in de belangstelling van het Duitse Eintracht Braunschweig en FC Groningen. Laatstgenoemde is voorlopig afgehaakt vanwege de vraagprijs.

De kans dat Timothy Derijck naar ADO komt, lijkt klein. De Residentieclub wil de Belgische verdediger graag overnemen van PSV, maar struikelt over diens salaris. Ook FC Utrecht heeft Derijck op de korrel.

Verder gaat ADO komende week in gesprek met proefspeler Catalin Stefan Tîra. De 19-jarige aanvaller uit Roemenië is afkomstig uit de jeugdopleiding van Lazio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen