Clubloze Cziommer traint mee bij 'oude liefde' AZ

16 juli 2013, 10:37

Simon Cziommer traint vanaf vandaag (dinsdag) mee bij AZ. De Duitse middenvelder mag in Alkmaar zijn conditie op peil houden. Hij speelde afgelopen seizoen voor Vitesse, maar kwam in Arnhem niet in aanmerking voor een nieuw contract.

"Terug bij mijn oude liefde, terug op het oude nest", zegt de 32-jarige Cziommer op de website van de Sports Entertainment Group, die zijn belangen behartigt. Hij is blij dat hij terecht kon bij de club waarvoor hij tussen 2006 en 2008 speelde. "Bij AZ heb ik een fantastische tijd gehad. De club geeft me een prettig gevoel. Bovendien heb ik veel contacten overgehouden aan mijn periode bij AZ. Ik zocht een club om mijn conditie op peil te houden en woon redelijk in de buurt. Dus kwam ik uit bij AZ."

Cziommer benadrukt dat een nieuw dienstverband bij AZ voorlopig niet aan de orde is. "De bedoeling is nu niet om me te bewijzen voor een contract. Natuurlijk ga ik mijn best doen en het zou mooi zijn als AZ zegt: ‘Simon, we willen je hebben’. Maar dat is zeker niet de insteek. Bij AZ heerst een helder beleid. Als ze me hadden willen hebben, hadden ze me wel eerder ingelicht", aldus de Duitser, die zich in zijn zoektocht naar een nieuwe club vooral op de Nederlandse markt richt. "We willen met ons gezin graag in Nederland blijven en hebben geen trek in een nieuw buitenlands avontuur. Helaas lijkt de Nederlandse markt echter een beetje dicht te zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen