Luijckx tekent voor drie jaar bij Roda JC

11 juli 2013, 12:06

Roda JC Kerkrade mengt zich deze zomer flink op de transfermarkt. Kees Luijckx is de volgende speler die zich aan de Limburgse club verbonden heeft. Hij tekent een contract voor drie seizoenen, bevestigt Roda JC op haar website.

Luijckx (27) moet alleen nog medisch gekeurd worden, daarna wordt de transfer officieel beklonken. De centrumverdediger speelde de afgelopen jaren voor NAC Breda en was transfervrij, want zijn contract in het Rat Verlegh Stadion liep deze zomer af. Eerder stond hij onder contract bij onder meer AZ, ADO Den Haag en Excelsior.

Marcel van den Bunder, de algemeen directeur van Roda JC Kerkrade, is blij met de komst van Luijckx. "We hebben Luijckx al enige tijd op onze radar en zijn vandaag met elkaar tot overeenstemming gekomen. Met zijn ervaring in de Eredivisie en kwaliteiten als voetballer is hij het type speler waar we naar op zoek waren", stelt hij.

Luijckx is al de zevende aankoop van Roda JC deze zomer, na Anouar Kali, Ard van Peppen, Frank Demouge, Guy Ramos, Henk Dijkhuizen en Marc Höcher.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen