RKC haalt met Joachim opnieuw aanvaller

10 juli 2013, 22:13   Bijgewerkt: 11 juli 2013, 08:05

RKC Waalwijk heeft zich woensdag bijzonder slagvaardig getoond op de transfermarkt. De Waalwijkers hebben overeenstemming bereikt met het Luxemburgse F91 Dudelange over aanvaller Aurélien Joachim. Dat meldt de Brabantse ploeg via de officiële website.

"We zijn er trots op dat we, na eerder al Dennis Rommedahl, Jean-David Beauguel en Romeo Castelen aan onze voorhoede te hebben toegevoegd, nu ook Aurélien tot één van onze voorwaartsen mogen rekenen", zo laat manager technische zaken Janus van Gelder weten.

De 26-jarige Joachim kwam het afgelopen seizoen ook al uit in de Eredivisie. Toen huurde het inmiddels gedegradeerde Willem II de Luxemburgs international. Namens de Tilburgers kwam hij tot 25 wedstrijden. Daarvoor was hij actief voor VfL Bochum en Alemannia Aachen, waarna hij in Luxemburg speelde voor FC Differdange 03 en F91 Dudelange.

Eerder op de dag bevestigden de Waalwijkers ook al de komst van voormalig Oranje-international Romeo Castelen. Hij tekende voor twee seizoenen in het Mandemakers Stadion.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen