Santos ziet af van terugkeer te dure Robinho

10 juli 2013, 22:01   Bijgewerkt: 11 juli 2013, 08:04

Santos heeft woensdag besloten af te zien van het aantrekken van AC Milan-aanvaller Robinho. De clubleiding van de Braziliaanse ploeg is tot de conclusie gekomen dat de financiële eisen van zowel Milan als de speler zelf hen te gortig is. Dat heeft de club zelf bekendgemaakt via de officiële website.

Santos is al sinds januari in onderhandeling over de transfer van Robinho, die in het verleden al uitkwam voor de regerend Braziliaans kampioen. Het verlagen van de vraagprijs van Milan naar zo'n 7 miljoen euro en de verminderde eisen van Robinho zelf ten spijt zal de Braziliaan niet terugkeren naar zijn oude club.

Ook AC Milan zal balen van het afketsen van de transfer. De Rossoneri wilden de transfersom gebruiken om de komst van Fiorentina-aanvaller Adam Ljajic te financieren. Die transfer zal dus vooralsnog ook geen doorgang kunnen vinden.

Robinho heeft in de Italiaanse modestad nog een contract tot medio 2014. Als een transfer uitblijft zullen de Milanezen een poging doen de vleugelaanvaller langer aan zich te binden. Het wil daarmee voorkomen dat hij over twaalf maanden transfervrij de deur uitloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen