NAC Breda zet streep door naam De Ridder

8 juli 2013, 14:29

NAC Breda versterkte zich in de huidige transferperiode al met meerdere spelers, maar kan de komst van Daniël de Ridder vergeten. Nadat een paar weken geleden naar buiten kwam dat er een "goed en vruchtbaar gesprek" had plaatsgevonden tussen De Ridder en de clubleiding van NAC, liet technisch directeur Jeffrey van As door Voetbal International optekenen dat NAC er niet uit kon komen met de speler in kwestie.

De Ridder brak in 2004 door bij Ajax, waar hij toentertijd door velen werd geroemd om zijn potentie. Hij wou de belofte inlijven in het buitenland, maar dit is hem nooit echt gelukt. Via Celta de Vigo, Birmingham City, Wigan Athletic, Hapoel Tel Aviv en Grasshoppers kwam hij terug in Nederland bij SC Heerenveen. Echter kon de 29-jarige Amsterdammer zich daar niet echt bewijzen.

NAC bevestigde tot dusver de komst van Gabor Babos (NEC), Gill Swerts (SønderjyskE), Henrico Drost (RKC Waalwijk), Jeffrey Sarpong (Real Sociedad), Joey Suk (Beerschot AC) en Rydell Poepon (ADO Den Haag, gehuurd). Toch geeft Van As aan dat de Bredanaars nog steeds op zoek zijn naar versterking. Hierbij stelt NAC de prioriteit aan een nieuwe centrale verdediger en een middenvelder. Voormalig Roda JC-speler Boldizsár Bodor is voor laatstgenoemde positie een kandidaat, terwijl NAC ook al sprak met oudgediende Kees Kwakman (transfervrij), om eventueel de positie van centrale verdediger op te vullen. Tenslotte is ook Matthew Amoah op proef bij de ploeg waar hij eerder furore maakte.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen