'Eto'o moet dertien miljoen euro inleveren bij Anzhi'

'Eto'o moet dertien miljoen euro inleveren bij Anzhi'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 juli 2013 – Anzhi Makhachkala slaagde er in 2011 in om Samuel Eto'o binnen te lijven. De Kameroenese vedette werd toen tot de bestbetaalde voetballer ter wereld gekroond, met een jaarsalaris van maar liefst twintig miljoen euro. Het Russische dagblad Izvestia meldt nu dat het salaris van Eto'o omwille van financiele redenen gereduceerd zou moeten worden.

Volgens de berichten zou de voormalige speler van onder andere FC Barcelona en Inter Milan bij een contractverlenging ongeveer tweederde van zijn salaris moeten inleveren. Dit komt erop neer dat het salaris teruggebracht wordt naar zeven miljoen euro, wat dus een daling van een slordige dertien miljoen euro op jaarbasis betekent.

De salarisreductie van Eto'o is vanwege de crisis een noodzaak voor Anzhi. Eto'o, die recent te kennen heeft gegeven blij te zijn in Rusland, heeft nog een contract tot 2014. Anzhi kan erop rekenen dat er genoeg interesse is voor de 32-jarige Kameroener.

Reacties

gerelateerd