Buffon: "Ander niveau dan Spanje en Brazilië"

8 juli 2013, 09:54

Italië bood vorige maand op de Confederations Cup in Brazilië uitstekend partij aan Spanje in de halve finale en verloor uiteindelijk pas na penalty's. Gianluigi Buffon schat La Squadra Azzurra desondanks nog wel lager in dan de Europees en wereldkampioen, en ook met winnaar Brazilië wil Buffon zich nog niet meten.

"Wij zitten op een ander niveau", zegt de Italiaanse doelman op de FIFA-website. "Wij zijn een ploeg die zich over de laatste paar jaar stap voor stap heeft verbeterd. We hopen die lijn door te zetten, zodat we ons gewenste niveau kunnen halen op het WK in Brazilië. Voor nu kijken we niet naar andere landen."

"Om ons gewenste niveau te halen, moeten we nog aan een paar details werken. Maar we zijn op de goede weg. We hebben het goed gedaan op de Confederations Cup, waar we de reputatie die Italië in de afgelopen jaren heeft opgebouwd hoog hebben gehouden. Dat willen we ook op het WK doen, maar dan moeten we wel in goede vorm zijn. Daar zijn we nu voor aan het werken", besluit Buffon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen