"Nog niet rond met Santos inzake Robinho"

7 juli 2013, 10:22

Volgens Braziliaanse media zijn AC Milan en FC Santos het eens over de terugkeer van Robinho naar Zuid-Amerika. Adriano Galliani, vicepresident van i Rossoneri, laat weten dat de gesprekken gaande zijn; een akkoord spreekt hij echter tegen.

"Robinho wil graag terug naar Santos. Die club beschouwt hij als zijn thuis. Het is afwachten of we overeenstemming bereiken", zegt  Galliani in de Italiaanse pers. De tijd begint te dringen, aangezien de Braziliaanse transfermarkt al op 15 juli sluit. "De onderhandelingen zijn gaande en een deal komt steeds dichterbij, maar we zijn nog lang niet rond. Als Robinho vertrekt, zullen we een extra aanvaller vastleggen."

Die extra aanvaller moet naar verluidt Adem Ljajic van Fiorentina worden. Galliani houdt zich op de vlakte. "Hij kan inderdaad een doelwit van ons worden, maar nu is hij speler van Fiorentina", vertelt de beleidsbepaler over het Servische talent.

Dat, naast Robinho, ook Stephan El Shaarawy vertrekt, is onwaarschijnlijk. De spits staat in de belangstelling van onder meer Manchester City, Chelsea, Arsenal en FC Anzhi, maar hij wil bij AC Milan blijven. Galliani: "Hij heeft een mooie aanbieding ontvangen, met een topsalaris. Maar hij wil bij ons blijven en daar zijn wij blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen