Juninho (38) vertrekt bij New York Red Bulls

3 juli 2013, 22:49

Juninho Pernambucano en de New York Red Bulls gaan na iets meer dan een half jaar al weer uit elkaar. De 38-jarige Braziliaanse middenvelder en de ploeg uit de Major League Soccer hebben de samenwerking in goed overleg beëindigd.

"We zijn heel teleurgesteld dat Juninho heeft besloten terug te keren naar Brazilië, want hij is een geweldige prof en een heel getalenteerde speler", reageert Andy Roxburgh, sportief directeur van de Red Bulls, op de clubwebsite.

"Ik wil de New York Red Bulls bedanken dat ze me de mogelijkheid hebben gegeven om de Major League Soccer te ervaren. Ik wens mijn ploeggenoten en de geweldige supporters van deze club het allerbeste voor de rest van het seizoen", zegt Juninho. De voormalig international tekende op 17 december 2012 in New York. Hij speelde dertien wedstrijden voor de Red Bulls, waarin hij goed was voor vier assists.

Juninho maakte naam bij Olympique Lyon, waar hij tussen 2001 en 2009 speelde. Met de Zuid-Franse club werd hij tussen 2002 en 2008 zeven keer landskampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen