Hummels heeft verlies in finale alweer verwerkt

3 juli 2013, 07:30   Bijgewerkt: 3 juli 2013, 13:06

Mats Hummels is al weer over de nederlaag in de finale van de Champions League heen. De 24-jarige Borussia Dortmund-verdediger verloor in de eindstrijd van het miljoenenbal met 2-1 van Bayern München, maar heeft goede hoop nogmaals de kans te krijgen op het winnen van de belangrijkste Europese prijs in het clubvoetbal.

"Het heeft me niet zo hard geraakt als ik aanvankelijk dacht. Ik heb na het afgelopen Champions League-seizoen helemaal niet het gevoel gehad dat we iets verloren hebben", aldus Hummels tegen het tijdschrift GQ.

Met Borussia Dortmund won hij in 2011 en 2012 al de Duitse landstitel. Er moet echter ook wat te winnen blijven, zo meent hij. "Het was allemaal een beetje te snel verlopen als we ook die Champions League-finale nog hadden gewonnen. Dan waren alle dromen die ik als kind had iets te vroeg in vervulling gegaan. Ik vind het mooi om een doel wat langer te moeten najagen voor ik het bereik."

Dortmund won in 1997 de Champions League. Dat was de laatste Europese prijs die de Borussen pakten. Een herhaling lijkt er echter voorlopig niet in te zitten. Sterspeler Mario Götze vertrok al uit Dortmund, terwijl ook Robert Lewandowski op de nominatie staat om te vertrekken bij de ploeg van trainer Jürgen Klopp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen