Transfer Aubameyang naar Dortmund bijna rond

2 juli 2013, 18:57   Bijgewerkt: 2 juli 2013, 20:12

Borussia Dortmund heeft de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen bijna binnen. Nadat Die Borussen zich eerder al verzekerden van de komst van verdediger Sokratis Papastathopoulos is ook aanvaller Pierre-Emerick Aubameyang dichtbij een overstap naar BVB. Dortmund zou al een akkoord hebben bereikt met zijn huidige club Saint-Etienne en moet er alleen nog uitkomen met de Gabonees zelf. Franse en Duitse media maken dinsdag melding van een naderend akkoord.

De 24-jarige Aubameyang scoorde er het afgelopen seizoen lustig op los en eindigde uiteindelijk op de tweede plek van de topscorerslijst in de Franse Ligue 1. Hij wekte daarmee de interesse van clubs uit heel Europa. Dortmund lijkt de strijd om de watervlugge aanvaller te winnen en heeft dertien miljoen euro over voor de 28-voudig Gabonees international.

De komst van Aubameyang maakt een vertrek van Robert Lewandowski uit Dortmund weer iets waarschijnlijker. De Poolse aanvaller zint op een transfer naar Bayern, maar zijn werkgever weigert medewerking te verlenen aan een overstap naar de concurrent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen