NEC'er Ten Voorde voor drie jaar naar Paderborn

2 juli 2013, 12:02   Bijgewerkt: 2 juli 2013, 15:28

NEC raakt op één dag twee aanvallers kwijt. Naast Melvin Platje, die getekend heeft bij Neftchi Baku uit Azerbeidzjan, vertrekt ook Rick ten Voorde uit Nijmegen. De voormalig jeugdinternational gaat aan de slag bij het Duitse SC Paderborn 07.

De 22-jarige Ten Voorde, het afgelopen seizoen door NEC verhuurd aan NAC Breda, tekent bij tweedeklasser Paderborn een contract voor drie seizoenen. Zijn verbintenis bij NEC, dat hem in 2009 overnam van FC Emmen, liep nog één jaar door.

Carlos Aalbers, technisch directeur van NEC, denkt dat zijn club goede zaken doet door Ten Voorde en Platje te verkopen. "Beide spelers hadden nog een contract voor een jaar en zijn voor een gering bedrag door NEC vastgelegd. We hebben hen nu voor een behoorlijk bedrag kunnen verkopen. Dit is voor NEC economisch gezien goed, maar tegelijkertijd besef ik dat het op voetbalgebied voor NEC de noodzaak voor het aantrekken van aanvallers extra vergroot. We hebben de afgelopen dagen een grote tegenvaller gehad omdat een spits ons de toezegging heeft gedaan naar NEC te komen, maar alsnog op het laatste moment voor het grote geld koos. We blijven er keihard voor gaan om de gewenste spelers vast te kunnen leggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen