FC Utrecht laat 'interessante' Luijckx meetrainen

30 juni 2013, 23:54

Kees Luijckx maakt kans op een contract bij FC Utrecht. De verdediger traint de komende periode mee in de Domstad, meldt de club. FC Utrecht ziet in de oud-speler van onder meer AZ en NAC Breda een mogelijke opvolger van Mike van der Hoorn.

Edwin de Kruijff, manager spelerszaken van FC Utrecht, ziet louter voordelen in het feit dat Luijckx mee gaat trainen. "Gezien het beschikbare aantal spelers op dit moment, kunnen wij Kees goed gebruiken op het trainingsveld en bij onze oefenduels", zegt hij op de clubwebsite. "Bij een eventueel vertrek van Mike van der Hoorn, is Kees Luijckx ook nog eens een interessante ervaren speler die kan spelen op zijn positie."

"De mogelijkheid voor Kees om bij onze groep aan te sluiten in de voorbereiding op het seizoen heb ik met zijn zaakwaarnemer Louis Laros besproken en zodoende is de afspraak tot stand gekomen", legt De Kruijff uit. "Trainers Jan Wouters en Rob Alflen waren direct enthousiast. Het belangrijkste op dit moment is dat Kees bij FC Utrecht fit kan blijven en wij hem gedurende een week intensief aan het werk kunnen zien. Of dit leidt tot een langere samenwerking zal de toekomst uitwijzen. Kees is een speler die al langer op onze lijstjes staat, dus het mes snijdt aan twee kanten."

Het afgelopen seizoen stonden Mike van der Hoorn en Jan Wuytens centraal achterin bij FC Utrecht. Wuytens is inmiddels vertrokken naar AZ, Van der Hoorn staat in de belangstelling van Ajax. Luijckx vertrok deze zomer transfervrij bij NAC Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen