Juan Mata ontkent terugkeer naar Real Madrid

26 juni 2013, 12:22

Chelsea-middenvelder Juan Mata is niet van plan Stamford Bridge deze zomer te verlaten. De 25-jarige spelmaker heeft het naar zijn zin in de Premier League en kijkt ernaar uit met de onlangs aangestelde José Mourinho samen te werken. Geruchten over een terugkeer naar Real Madrid, waar hij zijn opleiding genoot, zijn dan ook uit de lucht gegrepen.

"Ik weet niet waar die verhalen vandaag kwamen", aldus Mata tegen Sky Sports. "Chelsea heeft me op het hart gedrukt dat ik een belangrijke speler voor het team ben. Ik ben ervan overtuigd dat Mourinho eerst iedereen in actie wil zien, voor hij beslist wie hij wel en niet nodig denkt te hebben. Ik heb vertrouwen dat het goed komt."

Mata maakte twee jaar geleden de overstap naar de Blues na vier succesvolle seizoenen bij Valencia. Aan een terugkeer naar Spanje heeft de middenvelder nog geen moment gedacht. "Ik heb niets dan goede woorden over voor Real Madrid. Ik heb er vier jaar gespeeld en ben er volwassen geworden, als persoon én als voetballer. Ik heb er veel vrienden en ben de club ook erg dankbaar, maar ik heb het prima naar mijn zin in Londen en ik ben dan ook alleen maar bezig met de Premier League en deze stad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen