Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

NAC heeft Amoah, Swerts en Bodor op proef

NAC heeft Amoah, Swerts en Bodor op proef

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 juni 2013 – NAC Breda begint maandag met drie stagiairs aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Matthew Amoah (32), Gill Swerts (30) en Boldizsár Bodor (31) zijn vanaf deze week op proef bij de Brabantse eredivisieclub.

"Bij de start van het nieuwe seizoen is het zaak om enkele spelers te testen om te kijken of ze binnen de selectie passen", legt technisch directeur Jeffrey van As uit op de officiële website van NAC Breda. "Amoah heeft hier natuurlijk eerder gespeeld en wij zijn benieuwd of hij nog hetzelfde kan brengen als een aantal seizoenen geleden. Hetzelfde gaat op voor Swerts, die heeft aangegeven hier graag mee te trainen. Bodor, tenslotte, gaan we serieus testen of hij een versterking is voor de ploeg. Op deze posities zijn wij onderbezet."

Amoah speelde tussen 2007 en 2011 al voor NAC Breda. Daarbij scoorde de voormalig international van Ghana 42 keer. In september 2011 vertrok de spits naar het Turkse Mersin, maar kwam daar niet aan de bak. Een jaar later verkaste hij naar SC Heerenveen, maar ook dat was geen succes.

De Belg Swerts, die op beide back-posities uit de voeten kan, speelde eerder in Nederland voor onder meer Vitesse, Feyenoord en AZ. Bodor, een Hongaarse linkshalf, is in Nederland nog bekend van zijn periode bij Roda JC Kerkrade. Na het faillissement van Beerschot zit de middenvelder zonder club.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd