Zaakwaarnemer: "Schaars heel positief over PSV"

21 juni 2013, 08:06

Als het aan Stijn Schaars ligt, speelt hij vanaf deze zomer in het shirt van PSV. De 29-jarige middenvelder staat in de belangstelling van de Eindhovense club en wil graag de overstap maken, zegt zaakwaarnemer Karel Jansen van Sport Promotion.

Schaars kon in 2011 ook naar PSV, maar koos toen voor een lucratieve overstap naar het Portugese Sporting. Omdat de ploeg uit Lissabon met grote financiële problemen kampt, kan het voor hen interessant zijn om grootverdiener Schaars te laten gaan.

"We hebben besprekingen gevoerd met de leiding van Sporting", zegt Jansen, die de belangen van de 19-voudig international behartigt, in De Telegraaf. "We zijn op bezoek geweest in Portugal en wachten nu op antwoord van Sporting. Het is duidelijk wat PSV wil en ook de speler staat heel positief tegenover een transfer naar Eindhoven."

Bij PSV zou Schaars de opvolger kunnen worden van de gestopte Mark van Bommel. De middenvelder stond eerder onder contract bij AZ en Vitesse. Met de club uit Alkmaar veroverde hij in 2009, als aanvoerder, het kampioenschap in de Eredivisie. Het contract van Schaars in Lissabon loopt nog één jaar door, tot medio 2014.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen