Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Menzo verwelkomt zoon van Wamberto bij Lierse

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 juni 2013 – Het Lierse SK van trainer Stanley Menzo heeft Wanderson Sousa Campos aangetrokken. De vleugelspeler zette zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis. In de overeenkomst is een optie opgenomen voor een extra seizoen.

Wanderson (18) is afkomstig van het failliette Beerschot. Hij is de zoon van Wamberto, die in Nederland voor Ajax uitkwam. "Ik ben heel blij om bij Lierse te kunnen tekenen, dit is voor mij een nieuw begin in een andere omgeving", zegt Wanderson op de website van Lierse.

"Mijn favoriete positie is flankspeler, daar komen mijn snelheid en technische kwaliteiten het best tot hun uiting. Qua spelstijl kan je mij dan ook vergelijken met mijn vader. Hij geeft me ook regelmatig tips, waardoor ik mezelf kan verbeteren."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd