Coach Italië: "Wil Nederland feliciteren met dit team"

16 juni 2013, 09:15

Devis Mangia kan zijn geluk niet op. De coach van Jong Italië bereikte zaterdag ten koste van Jong Oranje de finale van het jeugd-EK. Dat daarin topfavoriet Spanje de tegenstander is, deert hem niet. "Ik vind het helemaal niet erg dat zij de favoriet zijn. Op 18 juni hebben we een groen veld, elf spelers aan beide kanten van het veld en een bal in het midden. We beginnen op 0-0", zegt hij op de website van de UEFA.

Mangia is zeer te spreken over de manier waarop zijn team van Jong Oranje won. "Dit is het resultaat van twee jaar hard werken. In de eerste helft hadden we het lastig omdat we Nederland te veel ruimte gaven. Van Ginkel speelde in een andere rol dan de vorige wedstrijden en daar hadden we het lastig mee. Na rust ging het beter."

"Ik wil Nederland feliciteren met dit team", vervolgt hij. "Nederland heeft een geweldige ploeg met spelers uit heel Europa, maar wij hebben ook een aardig elftal. Ik wil mijn spelers en stafleden bedanken. Vanaf het begin van het toernooi heb ik gezegd dat we alles stap voor stap bekijken. Nu hoeven we alleen de laatste stap nog te zetten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen