Volendam verlengt met keeperstrainer Wapenaar

Volendam verlengt met keeperstrainer Wapenaar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 juni 2013 – Harald Wapenaar zal ook komend seizoen de keepers bij FC Volendam onder handen nemen. De oud-doelman kon op belangstelling rekenen van andere clubs, maar heeft besloten zijn aflopende contract in het vissersdorp met één jaar te verlengen. Dat meldt de nummer twee van de Jupiler League zaterdag op het digitale thuisfront.

Onder leiding van keeperstrainer Wapenaar maakten de voorbije jaren twee keepers van Volendam de overstap naar de Eredivisie. Een jaar geleden verkaste Robbin Ruiter naar FC Utrecht. Dit jaar doet Sonny Stevens stevens een stap omhoog. FC Twente heeft hem overgenomen.

Bij zijn presentatie in Enschede gaf Stevens al aan dat Wapenaar een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn ontwikkeling. "Ik heb drie jaar met Harald Wapenaar gewerkt en dat is een uitstekende keeperstrainer. Dat heeft er zeker aan bijgedragen dat Robbin de stap heeft gemaakt en nu ik."

Reacties

gerelateerd