Martins Indi leert veel van Van Gaal en Blind

15 juni 2013, 10:20

Bruno Martins Indi is blij dat hij Oranje mag samenwerken met bondscoach Louis van Gaal en diens assistent Danny Blind. De twee hebben zelf de nodige ervaring en voorzien hem dan ook van nuttige tips.

"Ik heb veel aan de bondscoach gehad en niet alleen omdat hij me op mijn favoriete positie heeft gezet", aldus Martins Indi zaterdag in De Telegraaf. "Zijn assistent en hij zijn veel met me bezig. Welke adviezen ze me geven moet tussen ons blijven, vind ik. Het is voetbaltechnisch en komt van henzelf. Dus wie ben ik dan om dat met iedereen te delen? Ik kan wel zeggen dat ik er heel veel baat bij heb."

De Feyenoord-verdediger beseft zich echter goed dat het altijd beter kan. "Het wordt vaak gezegd dat ik door mijn uitstraling een natuurlijk overwicht heb, maar dat voel ik nog niet zo. Ik probeer wel veel te coachen en me op alle facetten verder te ontwikkelen. Ik denk wel dat het in me zit om een nog dwingendere rol te hebben in het team. Het is zaak op dat vlak te groeien en belangrijker te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen