Nuytinck verlaat EK -21 wegens knieblessure

13 juni 2013, 16:59

Bram Nuytinck komt niet meer in actie op het EK -21 in Israël. De verdediger van Anderlecht heeft woensdag tegen Spanje een knieblessure opgelopen. Onderzoek in een ziekenhuis in Tel-Aviv bracht schade aan de linkerknie aan het licht. Nuytinck keert per direct terug naar zijn club voor verdere behandeling.

"Ten eerste baal ik hier enorm van", reageert Nuytinck teleurgesteld in een persbericht. "Het was voor mij een moeilijk toernooi, qua rol die ik moest vervullen. Om nu tijdens het toernooi voortijdig terug naar huis te moeten, maakt het nog extra moeilijk. Aan de andere kant wil ik geen risico nemen met het oog op de voorbereiding en het komend seizoen bij Anderlecht.

"Ik wens het team heel veel succes voor de halve finale tegen Italië. Dit Jong Oranje zit als team ontzettend sterk in elkaar. Het is heel jammer dat ik er zaterdag in de halve finale niet bij kan zijn, maar ik weet zeker dat de jongens met elkaar de EK-finale zullen bereiken. Tot slot wil ik coach Cor Pot en de staf van Jong Oranje bedanken voor de mooie jaren die ik heb beleefd met dit team. Vanwege mijn leeftijd kan ik komend seizoen niet meer voor deze ploeg uitkomen, maar ik heb van al mijn 23 interlands enorm genoten", besluit Nuytinck.

Jong Oranje speelt zaterdag in de halve eindstrijd tegen Jong Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen