Pot: "Van Hanegem kent medische details niet"

Ger
13 juni 2013, 14:21

Keuzeheer Cor Pot van Jong Oranje kan zich opnieuw niet vinden in de kritiek van Willem van Hanegem. De oud-international noemde het opstellen van de tweede keus tegen de Spaanse talenten een minachting voor het toernooi en de fans. Eerder was de Kromme al allerminst te spreken over de speelwijze van de ploeg.

"Willem is een prima vent, waar ik respect voor heb. Ik golf geregeld met hem en hij mag zijn mening hebben. Maar jammer dat dat niet is gestoeld op feiten. Van Hanegem kent de medische details niet, en wij wel", aldus Pot in het AD. "Wij vonden het beter om de spelers rust te geven, en daar staan ik en de staf nog steeds volledig achter. Ik snap best dat dat commotie geeft in Nederland, nou dat is dan maar zo."

"Met tussenpozen van twee of drie dagen, krijg je altijd een terugval in het derde duel, zo is onderzocht. Het gaat zelfs om een verval van 20 procent", legt Pot uit. Ook de kritiek van Van Hanegem dat er nu elf spelers rondlopen die mentaal zijn geknakt, wuift de keuzeheer weg. "Ik heb zeker vijf, zes spelers goed zien spelen, dus zo erg is het allemaal niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen