Rommedahl: "Ben niet meer zo snel als vroeger"

Jw
12 juni 2013, 19:08

Met Dennis Rommedahl krijgt RKC Waalwijk komend seizoen een aansprekende naam in de gelederen. De 34-jarige vleugelaanvaller waarschuwt echter dat zijn voornaamste wapen, namelijk snelheid, minder is geworden. Hij zal dan ook meer op zijn ervaring moeten leunen.

Rommedahl brak door bij RKC Waalwijk, omdat hij daar als huurling van PSV veel speelminuten kreeg. Later werd hij wel een belangrijke speler in Eindhoven. Nu keert de Deense routinier terug op het oude nest. "Het jaar bij RKC is heel belangrijk geweest voor mijn ontwikkeling, het heeft me het zetje in de rug gegeven om bij PSV te slagen. Dat je alles mocht spelen, dat was gewoon heel belangrijk", zegt hij tegen Omroep Brabant.

Rommedahl stond vooral bekend om zijn sprintjes op de rechterflank, waarmee hij menig back het leven zuur maakte. "Het is niet meer zoals mijn jaren als twintiger, maar omdat ik zo snel ben geweest, denkt iedereen bij mij daaraan", waarschuwt hij de RKC-fans. "Wat ik nu wil, is mijn ervaring die ik heb en mijn tactiek overbrengen op de jonge spelers hier binnnen de club."

De Deen, die in Nederland ook nog bij Ajax speelde, was blij met zijn presentatie in Waalwijk, maar gaf aan nog flink te balen van zijn laatste interland met Denemarken. Rommedahl verloor dinsdag met het nationale team met 4-0 van Armenië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen