Pot stelt volledig nieuw elftal op tegen Spanje

Jw
12 juni 2013, 17:30   Bijgewerkt: 12 juni 2013, 17:35

Bondscoach Cor Pot geeft al zijn basisspelers rust in de laatste groepswedstrijd tegen Jong Spanje. Jong Oranje is al geplaatst voor de halve finale en de keuzeheer wil op deze manier zijn vaste krachten topfit krijgen voor de volgende wedstrijd.

Zoals gezegd is op elke plek een nieuw gezicht te zien. Marco Bizot vervangt Jeroen Zoet onder de lat. De verdediging wordt gevormd door Leerdam, Nuytinck, Van der Hoorn en Van Aanholt. Op het middenveld staan twee Feyenoorders, Clasie en Vilhena, en in de persoon van Fer één ex-Feyenoorder. De voorhoede bestaat uit Depay, Hoesen en Jozefzoon.

Bij Spanje zijn ook zeven wijzigingen te ontdekken, maar daar zien we nog wel grote namen als De Gea, Thiago, Isco en Muniain terug in de basiself.

De beloften van Nederland zijn door de zeges op Duitsland (3-2) en Rusland (5-1) al geplaatst voor de halve finale. Tegen Spanje staat nog wel de groepswinst op het spel. De groepswinnaar neemt het op tegen Noorwegen, de nummer twee tegen het sterke Italië. Jong Oranje heeft aan een punt genoeg om bovenaan te eindigen in de poule. 

Opstellingen

Jong Spanje: De Gea, Nacho, Iñigo Martínez, Álvaro, Carvajal, Thiago Alcántara, Camacho, Sarabia, Isco, Morata en Muniain

Jong Oranje: Bizot; Leerdam, Nuytinck, Van der Hoorn, Van Aanholt; Clasie, Fer, Vilhena; Jozefzoon, Hoesen en Depay. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen