Suarez stuurt aan op vertrek bij Liverpool

11 juni 2013, 14:12   Bijgewerkt: 11 juni 2013, 14:24

Als het aan Luis Suarez ligt gaat hij op zoek naar een andere club. De Uruguayaan is verre van onomstreden in Engeland en zit momenteel nog met een flinke schorsing, die hij kreeg na het bijten van Chelsea-verdediger Branislav Ivanovic. Ook al houdt Suarez van Liverpool, hij kan niet vergeten wat er allemaal is gebeurd.

Suarez luchtte zijn hart in een interview met een Uruguayaanse televisiezender. “Liverpool is de club waar ik van droomde toen ik nog jong was”, vertelde Suarez. “Ik heb hier met grote spelers gespeeld en ik zou hier nog graag lang blijven. Het stadion is geweldig, net als de fans. Maar ik kan niet vergeten hoe er in Engeland met me om is gegaan, waar mijn familie en ik doorheen zijn gegaan. Ze hebben me nooit beoordeeld op mijn spel, maar alleen op negatieve dingen zoals schwalbes, zeuren tegen scheidsrechters en racisme.”

“Vorige week ging ik in Manchester met een paar jongens op de foto”, vervolgde Suarez, die zichzelf niets kwalijk lijkt te nemen. “Ik poseerde met ze en toen vertelde mijn vrouw dat ik weg moest lopen, omdat ze deden alsof ze aan het bijten waren. Ik was daar met mijn vrouw en kind, dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Mijn vrouw moest bijna huilen en die jongens renden lachend weg. Daar word je erg moe van.”

Real Madrid lijkt interesse te hebben in de oud-Ajacied. “Ik zie mezelf daar wel spelen, welke speler zou dat niet willen? Maar ik weet op dit moment alleen nog dat ik een contract bij Liverpool heb.”

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen