Mourinho wil aan de slag met Torres

Jw
11 juni 2013, 08:55

Nu José Mourinho officieel trainer is van Chelsea, worden zijn plannen duidelijk. Zo krijgt Fernando Torres in principe het vertrouwen van de Portugese coach, die tegelijkertijd ook aangeeft groot fan te zijn van Wayne Rooney.

Chelsea wordt in verband gebracht met Edinson Cavani, spits en smaakmaker van Napoli. De Uruguayaanse spits kan volgens Engelse media betrokken worden in een ruil met Torres. Mourinho lijkt niet bezig te zijn met die deal. "Fernando voelt zich hier thuis en werkt hard. Het zou voor alle partijen het beste zijn als Torres blijft en dat we het beste uit hem proberen te halen", aldus 'The Happy One' tegenover Sky Sports.

Chelsea staat bekend om diens koopwoede, maar volgens Mourinho hoeven er niet veel nieuwe spelers bij. "We zijn blij om te zien dat de investeringen van Chelsea zich in de afgelopen seizoenen hebben uitbetaald", doelt Mourinho op de winst van de Champions League en de Europa League. "We gaan op dezelfde voet door. Mogelijk kopen we nog één of twee spelers, maar dat zullen aanvullingen zijn."

Toch kon hij het niet laten in te gaan op een vraag van een journalist over Wayne Rooney, de aanvaller van Manchester United. "Ik heb het een en ander geleerd en ga niet in op geruchten over spelers van andere clubs", lacht hij. "Maar Rooney is op een leeftijd (27, red.) aangekomen en zal zelf keuzes moeten maken. Hij is volwassen, heeft erg veel ervaring, maar kan nog een lange tijd mee. Wat maakt hem blij? Een pond meer of minder maakt niets meer uit en een beker extra ook niet. Maar waar zal Rooney gelukkig zijn? Dat moet hij zelf bepalen. Ik was vroeger altijd erg gecharmeerd van hem", aldus Mourinho, die tussen 2004 en 2007 al voor Chelsea werkte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen