'Chelsea en Vitesse akkoord over Van Ginkel'

Jw
11 juni 2013, 08:20   Bijgewerkt: 11 juni 2013, 08:25

Vitesse en Chelsea zijn eruit over de transfersom van Marco van Ginkel. Dat schrijft De Telegraaf dinsdagmorgen. Volgens de ochtendkrant heeft de Londense grootmacht ruim 8,5 miljoen euro over voor de middenvelder van Jong Oranje. Het is nu aan Van Ginkel en zijn management om tot een akkoord te komen met de club.

Van Ginkel wordt al langer in verband gebracht met Chelsea. Dat is niet heel opmerkelijk, want Vitesse en Chelsea hebben nauwe banden. Van Ginkel staat open voor de transfer, verklapte hij onlangs in Israël, waar Jong Oranje het jeugd-EK speelt.

De transfer lijkt dus rond te komen, maar wellicht kan de Eredivisie toch nog een jaar genieten van de middenvelder. Van Ginkel, opgeleid door Vitesse, komt waarschijnlijk nog niet direct in aanmerking voor een basisplaats bij Chelsea. Mogelijk verhuurt Chelsea het talent daarom nog een jaar aan de Arnhemse club.

In hoeverre Van Ginkel in de plannen past op de korte termijn, zal afhangen van José Mourinho. De veelbesproken Portugees werd maandag gepresenteerd als nieuwe trainer van Chelsea.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen