Mourinho heeft aan zelfvertrouwen niet ingeboet

9 juni 2013, 14:26

José Mourinho zette afgelopen week zijn krabbel onder een contract dat hem voor de tweede maal trainer van Chelsea maakt. De Special One kende een teleurstellend seizoen bij Real Madrid, maar heeft goede hoop in Londen de prijzen weer aaneen te rijgen.

"Chelsea zit in mijn hart. Ik heb altijd gewild dat Chelsea won, behalve als mijn ploegen tegen Chelsea speelden. Toen ik vertrok uit Engeland miste ik het Engels voetbal al meteen. Ik wist toen al dat ik ooit zou terugkeren", aldus Mourinho tegen de Britse krant The Sun.

De Portugees is verder van mening dat zijn nieuwe werkgever er goed aan heeft gedaan hem terug te halen. "Ik denk niet dat er een betere coach is dan ikzelf. Ik wil mezelf geen legende noemen, maar niet veel trainers hebben hetzelfde bereikt als ik. Ik vind mezelf dan ook een goede coach. Ik ben altijd als een van de eersten op de club en ga als een van de laatsten weg. Ik ben elke minuut van de dag met voetbal bezig"

Zijn honger naar prijzen is dan ook allerminst gestild. "Ik heb geweldige jaren gehad, maar het volgende seizoen is altijd het belangrijkst. Ik vier mijn titels niet omdat ik niet het gevoel wil hebben dat het mijn laatste titel is. Ik ben ervan overtuigd dat ik in mijn carrière nog veel prijzen zal winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen