Coach Jong Duitsland: "Oranje technisch sterk"

7 juni 2013, 08:10

Rainer Adrion, de coach van Jong Duitsland, was ondanks de nederlaag tegen Jong Oranje (3-2) niet heel somber. De trainer put moed uit het spel van zijn ploeg in de tweede helft, toen het van 0-2 terug wist te komen tot 2-2. De Duitsers leken zelfs nog te kunnen gaan winnen, maar in de slotminuut maakte Leroy Fer de 2-3.

"In de eerste helft was Nederland de betere ploeg, we begonnen niet goed aan de wedstrijd", zegt Adrion op de UEFA-site. "Daarna kwamen we terug, we vochten ons terug in de partij en creëerden enkele goede kansen. Daar wil ik mijn team een groot compliment voor geven. Nederland is een technisch zeer goede ploeg en het is zuur dat we net verloren hebben, maar we moeten naar de positieve punten kijken. We hebben karakter getoond en dat is belangrijk met het oog op de komende duels."

Wel weet Adrion dat zijn team in de laatste twee groepswedstrijden, tegen Spanje en Rusland, beter zal moeten spelen dan in de eerste helft tegen Oranje. "We moeten het niveau van onze tweede helft zien te halen en eerder in ons spel komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen