Fernandinho in Manchester voor medische keuring

5 juni 2013, 16:52   Bijgewerkt: 5 juni 2013, 17:00

De Braziliaanse middenvelder Fernandinho is woensdag aangekomen in Manchester om daar medisch gekeurd te worden nadat zijn club Shaktar Donetsk een bod van 22 miljoen pond van Manchester City heeft geaccepteerd. Dat meldt de Engelse krant Daily Mail, dat hem bovendien op de gevoelige plaat heeft weten vast te leggen.

De 28-jarige Fernandinho had al eerder aangegeven in de Premier League te willen uitkomen. Nadat Shaktar na lang onderhandelen eindelijk akkoord is gegaan lijkt zijn gedroomde transfer nu eindelijk werkelijkheid te worden. De Oekraïnse ploeg moest daarvoor genoegen nemen met een bod dat beduidend lager lag dan de in zijn contract opgenomen ontsnappingsclausule van maar liefst 42,5 miljoen pond.

De Braziliaan is van mening dat het tijd werd voor een transfer. "Shaktar heeft me succes gewenst. Ze weten dat de Premier League een sterke competitie is en dat Manchester City een geweldige club is. Ik maak bij City bovendien meer kans om geselecteerd te worden voor het WK. In Brazilië is men namelijk bevooroordeeld ten opzichte van de Oekraïnse competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen