Vitesse en zaakwaarnemer Hofs bespreken toekomst

30 mei 2013, 20:25

De zaakwaarnemer van Nicky Hofs, Louis Laros en algemeen directeur van Vitesse Joost de Wit hebben een goed gesprek gehad. Dat meldt de club op de eigen website. Over de toekomst van Hofs bij de club uit Arnhem is nog niet veel duidelijk. Vrijwel zeker keert hij niet terug als speler, maar een andere positie behoort wel tot de mogelijkheden.

“Nicky is een Vitessenaar en dat blijft hij wat ons betreft”, zo liet De Wit weten. “Wij willen hem voor lange tijd aan ons binden en hebben concreet gesproken over hoe we samen de toekomst in willen gaan. Er zijn diverse opties en die worden aan Nicky voorgelegd.”

Laros toonde zich na afloop van het gesprek tevreden. “Wij zijn blij met de opstelling van de club en de duidelijkheid die er nu is. Nicky is een clubman en die erkenning is er ook vanuit Vitesse zelf. Wij hebben goede hoop dat we er uit gaan komen. Beide partijen denken met een reële blik op de toekomst in het belang van Nicky Hofs.”

Hofs zelf was niet aanwezig bij het gesprek. Hij is nog op vakantie, maar zal later nog met de club zijn toekomst bespreken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen