Bel Hassani hoopt op nieuwe kans op 'promotie'

27 mei 2013, 20:41

Sparta slaagde er zondag niet in ten koste van Roda JC promotie naar de eredivisie te bewerkstelligen. Iliass Bel Hassani hoopt echter alsnog de stap omhoog te kunnen maken.

"Ik heb nog een jaar contract bij Sparta, het is geen straf om te blijven, maar als ik eerlijk ben moet ik eigenlijk de stap naar de eredivisie maken", aldus Bel Hassani tegen RTV Rijnmond. "Als er niets gebeurt speel ik nog een jaar bij Sparta. Dat doe ik dan met veel plezier en hopelijk kunnen wij dan wel terugkeren naar waar deze club thuishoort: de eredivisie. Ik weet niet wat er de komende weken gaat gebeuren in de vakantie, dat is even afwachten. Maar mijn ambities liggen wel in de eredivisie, daar wil ik mijn kunstje laten zien."

Of het zover komt, is echter nog maar de vraag. Tot nu toe meldde zich nog geen ploeg zich voor hem bij de Rotterdammers. "Ik heb nu twee jaar in de eerste divisie gespeeld en denk wel dat ik bewezen heb dat ik hogerop kan. Mensen om mij heen vinden dat ook. In de eredivisie kan ik beter worden. Ik kan nog niets concreets zeggen over belangstelling. Wel heb ik gehoord dat er bij de laatste wedstrijden van Sparta clubs aanwezig waren, ook voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen