Crystal Palace pakt laatste ticket Premier League

27 mei 2013, 18:37   Bijgewerkt: 27 mei 2013, 19:18

Crystal Palace heeft maandag beslag gelegd op het laatste toegangsbewijs voor de Premier League voor komend seizoen. Op een afgeladen Wembley rekende de Londense ploeg, die geleid wordt door manager Ian Holloway, in de finale van de play-offs in verlenging af met Watford: 1-0.

Goed was de wedstrijd zeker niet, spannend des te meer. In de reguliere 90 minuten werd niet gescoord. De 39-jarige Kevin Phillips, spelend tegen zijn oude club, bezegelde na 105 minuten spelen vanaf elf meter het lot van Watford, dat volgend seizoen dus 'gewoon' weer in het Championship zal uitkomen. Wilfried Zaha, die in de zomer de overstap maakt naar Manchester United, versierde de strafschop. Hij werd neergehaald door de Italiaan Marco Cassetti.

Crystal Palace was in het seizoen 2004-2005 voor het laatste actief in de Premier League. In het reguliere seizoen eindigde de ploeg dit seizoen als vijfde. In de daaropvolgende play-offs versloeg het grote rivaal Brighton en nu dus Watford.

Kampioen Cardiff City en runner-up Hull City verzekerden zich al eerder van de overstap naar het hoogste Engelse niveau. De drie clubs vervangen in het seizoen 2013-2014 Reading, Queens Park Rangers en Wigan Athletic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen