Vrouwen FC Twente pakken kampioenschap

25 mei 2013, 16:56   Bijgewerkt: 25 mei 2013, 18:13

De vrouwen van FC Twente hebben zaterdag de eerste titel in de BeNe League gepakt. In een rechtstreeks duel met het Belgische Standard Luik wonnen de dames uit Enschede met 3-1. In het slotduel van de competitie bogen zij daardoor het punt achterstand om in een voorsprong.

De Nederlandse vrouwen kwamen nog wel op achterstand tegen hun Belgische opponent. Maud Coutereels maakte het openingsdoelpunt in de Grolsch Veste. Achtereenvolgens Sherida Spitse, Marlous Pieëte en Maayke Heuver deden de wedstrijd kantelen en zorgden zo voor het kampioenschap van FC Twente.

Voor het eerst streden voetbalclubs uit België en Nederland dit seizoen in de BeNe League tegen elkaar. FC Twente mag als kampioen na de zomer meedoen aan de Champions League voor vrouwen.

FC Twente kroonde zich eerder in het seizoen ook al tot kampioen in het eerste deel van de competitie. Toen trof de ploeg slechts tegenstanders uit eigen land. Zaterdag lieten de vrouwen uit Twente echter zien ook de beste te zijn in de Belgisch-Nederlandse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen