Mourinho heeft geen plek meer voor Casillas

25 mei 2013, 15:43

Iker Casillas heeft de dag van 1 juni waarschijnlijk omcirkelt in zijn agenda. Dat is namelijk de dag dat José Mourinho zijn taken neerlegt als trainer van Real Madrid. De vete tussen de doelman en zijn trainer heeft zaterdag een nieuw hoofdstuk gekregen, nu de Portugees Casillas zelfs buiten de selectie heeft gelaten voor de voorlaatste competitiewedstrijd van het seizoen, de uitwedstrijd tegen Real Sociedad.

Mourinho heeft drie doelmannen opgeroepen voor het duel, maar de naam van Iker Casillas ontbreekt. Diego Lopez, Antonio Adan en Jesus gaan wél met de selectie van Real mee naar San Sebastian.

Na een handblessure bij de doelman van het Spaanse elftal én twijfels over diens kwaliteiten bij Mourinho trok Real in de winterstop Sevilla-doelman Diego Lopez aan. De Portugees benoemde de nieuwkomer tot eerste doelman en zette Casillas bij zijn terugkeer op de reservebank. De geruchtmakende affaire leek een stille dood te sterven, maar Mourinho besloot dus zaterdag er nog een schepje bovenop te doen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen